SKC De Leemhof verhuurt een aantal ruimtes, waarbij er verschillende tarieven worden gehanteerd voor commerciële gebruikers en verenigingen.

  • Achterdeel: € 20,50 per uur of dagdeel
  • Blauwe Zaal: € 17,00 per uur of dagdeel
  • Rode Zaal: € 17,00 per uur of dagdeel
  • Groene Zaal: € 23,00 per uur of dagdeel
  • Rondeel: € 17,00 per uur of dagdeel

Wij beschikken over een beamer + scherm welke u kunt huren voor uw activiteit. De prijs hiervoor is € 16,00 per keer.

Klik op een ruimte voor bijbehorende informatie. Indien u een ruimte wil huren, voor een prijsopgave op maat of hier meer informatie over wil, neemt u contact met ons op via de contactpagina.  


 

Mondriaan

Deze ruimte, met een grootte van ±26 m2, is het onderkomen van de Kunstkring Gendt Verbeeld.

 

Rode zaal

De Rode Zaal heeft een afmeting van ± 26 m2. Deze ruimte is voorzien van vaste vloerbedekking en is uitermate geschilkt voor vergaderingen, cursussen enz.

Achterdeel

Met een grootte van ±60 m2 en voorzien van sportvloer en spiegelwand, is deze ruimte geschikt voor velerlei doeleinden zoals callanetics, balletlessen en diverse andere sportieve activiteiten. Deze ruimte beschikt ook over luchtbehandeling. 

Groene zaal

De Groene Zaal heeft een afmeting van ±166 m2 en voorzien van een sportvloer, spiegelwand en een barre. Daardoor is deze zaal geschikt voor o.a. tafeltennis, velerlei soorten balletlessen, gymnastiek, koersbal enzovoorts.

Rondeel

De Rondeel heeft een afmeting van 36 m2 en is voorzien van zachte vloerbedekking en daardoor geschikt voor onder andere vergaderingen, cursussen, oefenruimte enzovoorts. Deze ruimte wordt ook gebruikt door SHO en Trombosedienst voor het bloedprikken.

Blauwe zaal

De Blauwe Zaal is ± 78 m2 groot en voorzien van een harde vloerbedekking en daardoor voor velerlei doeleinden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan creatieve activiteiten, schildercursussen, dansen, volksdansen, repetities, exposities enzovoorts. In deze ruimte is met het jaarlijkse Kersenfeest de expositie van Historische Kring Gente. Ook worden hier jaarlijks vogelshows en kleindier tentoonstellingen gegeven

Buitenbocht

De Buitenbocht heeft een grootte van 50 m2 en is voorzien van een zachte vloerbedekking. Deze ruimte is vast verhuurd aan Stichting Buurtzorg Nederland.

Binnenbocht

De Binnenbocht heeft een grootte van 16m2. Momenteel wordt de ruimte structureel gebruikt door Logopedie Direct.